2012-11-08

Doc Lounge Lund, 13 november: COLOMBIANOS

Denna afton hyllar vi alla syskon runt om i världen och därför har vi ett specialerbjudande till er alla!
TA MED ER BROR ELLER SYSTER OCH GÅ 2 BETALA FÖR 1 PÅ DOC LOUNGE
COLOMBIANOS ( SV, 2012)
REGISSÖR: Tora Mårtens
GÄST: Regissören Tora Mårtens är med oss under kvällen för att ta emot alla era frågor och berätta lite om sitt jobb med filmen.
DJ: Direkt från Argentina kommer kvällens DJ – Virginia Domina – som spelar latinamerikanska rytmer.
MAT: Ät din middag på Doc Lounge. Vi serverar alltid en vegetarisk soppa  med bröd  för 69 kr. I baren säljs det också vin, öl, kaffe mm.
TID: Dörrarna öppnar 19.00 Film ca 20.00 PLATS: Mejeriet, Stora Södergatan 64 ENTRÉ: 60 kr eller Guldkort  (fri entré hela våren)  300 kr
OM FILMEN:
Fernando bor i Stockholm och har fastnat i en ond cirkel av droger, alkohol och dåligt sällskap. Olga, Fernandos mamma, är förtvivlad över situationen, och råder Fernando att resa till sin storebror Pablo i Colombia. Pablo studerar till läkare och gör upp en plan för sin bror. Fernando har sex månader på sig att bli frisk från sitt beroende. Det visar sig bli en större prövning än vad de föreställt sig. Kommer Pablo lyckas få Fernando på fötter igen? Är Fernando redo att göra vad som krävs? Medberoendets effekter blir plågsamt tydliga, och den en gång så entusiastiska storebrodern Pablo inser mer och mer det svåra i sitt uppdrag.

Inga kommentarer: