2013-08-29

Låt oss ses i Karlskrona den 7 september!

Över folkets huvuden har Natoanhängare närmat Sverige till Nato. En majoritet vill att Sverige ska förbli alliansfritt och fredligt, men de som styr har fört oss in i Natoledda krig som i Afghanistan och Libyen och ställt Sverige till förfogande för krigsövningar och vapenutprovning. Det tjänar det dolda syftet att närma oss krigsalliansen för att steget ska bli kort till fullt medlemskap. Med allt vad det skulle innebära av försämrat strategiskt läge, risk att med automatik dras in i krig och i händelse av krig bli nukleärt slagfält. I höst är det dags igen. En stor Natokrigsövning planeras i Östersjön under namnet Northern Coasts. Den 7 september ligger fyrtiotalet krigsfartyg för ankar i Karlskrona. När de 3500 Natosoldaterna intar stadens gator planeras demonstration och protestmöte.
   ”Blekingenätverket för oberoende, fred och alliansfrihet” och ”Växjömedborgare mot Nato”, lokala paraplyorganisationer som Folket i Bild tagit initiativ till, manar alla fredsvänner och antiimperialister att sluta upp bakom parollerna:
 - Nej till Natomedlemskap!
 - Nej till Natos krig!
 - Nato ut ur Sverige!

Samarbeta med andra på din ort för att stärka proteströrelsen! Dags att lyfta Natofrågan! Kom till Karlskrona, Stortorget lördag 7 september kl 13!
   Kontakt i Karlskrona: Ulf Bjerén 0455-17595.
Bertil Egerö

Inga kommentarer: